Vacature

Aangiftemedewerker

Arts en Accountant, Den Haag
Fulltime: 32 uur

Over de functie

Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige, gezellige en ervaren nieuwe collega die ons fiscale team komt verstevigen. Hij/Zij is momenteel al actief op een fiscale afdeling binnen een accountancy of administratiekantoor en is opzoek naar een nieuwe plezierige werkomgeving met nieuwe uitdagingen. Door jouw activiteiten zorg je ervoor dat de klanten hun belastingaangifte juist en tijdig ontvangen. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van zowel aangiften inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting. Naast het hebben van een brede kennis, schroom je je niet om van de kwaliteiten van je collega’s gebruik te maken voor een efficiënte dienstverlening richting de cliënt. Vind jij jezelf terug in deze omschrijving, ben je ook communicatief sterk en spreekt deze functie je aan, dan heten wij jou van harte welkom als onze nieuwe collega.

Dit ben jij

 • Opleiding: MBO+ / HBO of RB Belastingadviseurs
 • Werkervaring: > 3 jaar
 • Soortgelijke werkervaring op een administratie of
  accountantskantoor is een must.
 • Ervaring met Nextens is een pré.


Persoonlijke eigenschappen:

 • nauwkeurig
 • vakkundig
 • contactuele vaardigheden
 • cliëntgericht
 • kunnen samenwerken

Positie: legt verantwoording af aan hoofd fiscale afdeling

Wij bieden:

Goede arbeidvoorwaarden, zeer prettige en informele werksfeer, mogelijkheid tot professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een onbepaalde tijd contract hoort bij de perfect match tot de mogelijkheden. Salarisindicatie € 2.900 – € 3.500. Pensioenregeling is een 6% beschikbaar premiestelsel, welke volledig door de werkgever wordt vergoed.

Dit is jouw team

Arts & Accountant is een accountants- en belastingadvieskantoor dat gelooft in de eigen kracht van haar medewerkers. Waarbij er ruimte is voor thuiswerken, flexibele werktijden en het inplannen van eigen werkzaamheden. Hiermee creëren we een balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. De bedrijfscultuur is informeel, de wijze van communiceren is direct en de besluitvormingslijnen zijn kort. Wij zijn een hecht team met een zeer hoge mate van collegialiteit, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Wij verzorgen met 21 medewerkers het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte en de advisering.

Is je interesse gewekt en zullen we kennismaken?

We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet. Druk op de solliciteer button!