Vacature

AA Accountant

Arts en Accountant, Den Haag
Fulltime: 40 uur

Een ervaren AA accountant met managerskwaliteiten; ben jij dat?

Je bent al enkele jaren werkzaam in een samenstelpraktijk en je houdt van het vak als AA accountant. Klanten vertrouwen je, jouw werk hangt direct samen met het voortbestaan van hun onderneming. Dat is een verantwoordelijkheid die je hoog opneemt. Ben je klaar voor nog meer verantwoordelijkheid op managementniveau ? Het zicht op een partnerschap lonkt…

Arts en Accountant is een gerenommeerd accountantskantoor in Den Haag. Wij houden van eenvoud, van korte lijnen, van de directe aanpak. Geen grootspraak, maar daadkracht. Onze cliënten kunnen kwaliteit niet beoordelen op de inhoud van de jaarrekening of belastingaangifte. Ze beoordelen ons op onze wijze van communiceren en hoe we hen ontzorgen van de financiële, fiscale en personeelslasten van het ondernemerschap. Het luisterend oor bieden en met oplossingen komen als er problemen zijn, dat telt. We zoeken een ervaren AA accountant die ons team op managementniveau komt verstevigen. Bij gebleken geschiktheid is in de toekomst toetreding tot partner bespreekbaar.

Jouw functie

Eigenlijk hoeven we jou niet uit te leggen wat je dagelijkse bezigheden zijn, dat weet je al uit ervaring. Maar voor alle volledigheid: je  beheert een eigen portefeuille met cliënten, inclusief budgetbewaking en facturatie. Je onderhoudt een nauw contact met hen, signaleert attentiepunten en adviseert. Je stelt jaarrekeningen en fiscale reviews samen en bespreekt de jaarrekening en belastingaangifte met cliënten. Het spreekt vanzelf dat jouw werk als accountant voldoet aan de beroepsregels en wet- en regelgeving. Daarnaast ben je ook van groot betekenis voor ons eigen team. Je behoort tot het management, draagt bij aan de kantoorkwaliteit en stuurt collega’s aan in de voorbereidende of aanverwante werkzaamheden.

Dat is de formele taakomschrijving. Wat vinden wij minstens zo belangrijk? Dat je mensenkennis hebt. Dat je aanvoelt wat de client van je verwacht en een verbinder bent. Je hebt een kostbaar goed in handen: hun vertrouwen. Jij bent hun administratieve sparringpartner, hun financiële huisarts. Ook in ons team ben je belangrijk. We werken in een hecht team waar collegialiteit de boventoon voert. Om hulp vragen, is niet lastig vallen. En de deur staat altijd voor elkaar open. Jij bent een geboren manager, die naast collega’s staat.

Wie ben jij

 • Vanzelfsprekend heb je de geschikte kwalificaties. In ieder geval heb je de AA opleiding voltooid of ben je in afronding ervan.
 • Ervaring met Twinfield/Exact /Visionplanner /Basecone zijn een pre.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring op een accountantskantoor
 • Je bent een enthousiast en ondernemend persoon met een cliëntgerichte instelling.
 • Je bent communicatief vaardig, weet mensen aan je te binden en bouwt gemakkelijk relaties op.
 • Je wilt graag je leidinggevende kwaliteiten verkennen.

Wij bieden:

 • een goed salaris dat past bij jouw werkervaring en de zwaarte van de functie.
 • een pensioenregeling van 6% die geheel door de werkgever wordt betaald.
 • carrièreperspectief. Een toetreding als partner behoort tot de mogelijkheden.
 • een werkweek waarin ruimte is voor thuiswerken.
 • We geven een vergoeding voor een sportschoolabonnement, met eventueel een aanvullende fiscaal gunstige regeling voor bijvoorbeeld een personal trainer.
 • een baan met respect voor je privéleven. Ook op managementniveau houden we niet van structureel overwerk. Wie in balans is, presteert beter. Dat werkt het beste voor jou en voor ons.
 • een zeer prettige, informele werksfeer.

Dit is jouw team

Bij Arts en Accountant werken op dit moment 22 medewerkers met als taken: het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte, salarisverwerking en bedrijfsadvisering. Cliënten zijn voor ons geen cases, maar personen die hun levenswerk aan ons toevertrouwen. Daarom houden we van goed persoonlijk contact. Die open sfeer proef je ook terug in ons team. Jezelf gehoord en gewaardeerd voelen, dat vinden we belangrijk. We rekenen op elkaar en er heerst vertrouwen en respect. Hier wordt hard gewerkt. Van iedereen wordt verwacht dat hij/zij de afspraken nakomt en zijn volledige verantwoordelijkheid neemt. Maar wees ervan verzekerd dat je alle middelen krijgt om je werk goed te doen. En dat je een team achter je hebt staan, no matter what.

Is je interesse gewekt en zullen we kennismaken?

We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet. Druk op de solliciteer button!